Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Shanghai Knights (2003)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Comedie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Dupã ce au fãcut un tãrãboi nemaipomenit în Vestul Sãlbatic, Chon Wang (JACKIE CHAN) si Roy O’Bannon (OWEN WILSON) au dat din nou de belea. Dupã aventurile din „Shanghai Noon”, urmeazã cele din „Shanghai Knigts”.
De data asta, scandalul se mutã la Londra, bãtrîna si respectabila metropolã britanicã.

Un ucigas cu sînge rece îl asasineazã pe tatãl lui Wang, un bãtrînel ce poartã cu demnitate un sirag de mãrgele de jad si pãzeste Sigiliul Imperial, în Orasul Interzis. Dupã ce înfãptuieste crima, fuge la Londra. Sora „serifului” din Vestul Sãlbatic, frumoasa si delicata Win (FANN WONG), care a jurat tatãlui ei muribund, cã îl va gãsi pe asasin si îl va rãzbuna, cere ajutorul lui Wang, care la rîndul lui, cere ajutorul lui Roy.

Cei doi, pe de o parte, si fata, de alta, pleacã spre Londra, pe urmele nemernicului. Culmea e cã Lin are aceiasi idee fixã, din filmul precedent, anume cã existã un complot asupra familiei regale britanice, dar, sigur cã, nici de aceastã datã, nimeni nu o crede. Cu ajutorul unui inspector blajin de la Scotland Yard (THOMAS FISCHER) si a unui mic derbedeu de vreo 10 ani (AARON JOHNON), simpaticul „acrobat” Wang (GHAN) dã o loviturã sub centurã sobrietãtii britanice în timpuri victoriene. În plus, romanticul, (a se citi vesnicul afemeiat) Roy, îsi pierde capul din cauza frumoasei Lin. Este datoria lui Wang, în calitate de frate mai mare, sã o tinã departe pe Lin de vrãjile lui Roy. Oricum, ce-au fost în stare Wang si Roy sã facã în Vestul Sãlbatic, mutã acum la Londra.

Escapade, urmãriri periculoase, aventuri care-ti taie rãsuflarea, se succed într-o cascadã de rîsete prin Muzeul Figurilor de Cearã, (Madame Toussaud’s) si în jurul celebrului Big Ben. Iatã cum înteleg doi bãdãrani cu inimã caldã sã se poarte în miezul conventionalismului britanic.

0 0 vote
Article Rating
No links available
No downloads available
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!