Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Legally Blonde 2 (2003)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Comedie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Blonda favoritã a Americii revine pe marele ecran! Reese Witherspoon îsi reia rolul Elle Woods din Legally Blonde / Blonda de la Drept. Dupã performanta de a cuceri Harvard-ul, Elle este acum avocat la o firmã importantã, împãrtindu-si timpul între solicitanta sa carierã si pregãtirile pentru nuntã. Aflând, însã, cã rudele iubitului ei cãtel Chihuahua, pe nume Bruiser, sunt folosite drept cobai în testarea unor produse cosmetice chiar de unul dintre clientii firmei, Elle se revoltã si se ridicã în apãrarea drepturilor câinilor. Reactiile adverse la adresa ei nu întârzie sã aparã. Elle este dãrâmatã, dar firea sa optimistã o face sã nu se dea bãtutã. Ia problema în propriile ei mânute, frumos manicurate si se duce la Washington, sã o rezolve.

În încercarea sa de a se descurca prin hãtisul lumii politice, Elle are un mare dezvantaj: în peisajul tern al costumelor gri, negre si bleumarin, ea iese în evidentã ca un trandafir roz. Politicienii din Washington nu sunt deosebit de amabili cu femei gen „pãpusa Barbie”, care se îmbracã dupã ultima modã si, în plus, au absolvit Dreptul la Harvard. Însã, cu hotãrârea-i caracteristicã si inteligentã, Elle reuseste sã-si croiascã drum prin sistem si chiar îsi face o multime de adepti.

Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintã Legally Blonde 2 / Blonda de la Drept 2, o productie Marc Platt Production, în colaborare cu Type A Films, în regia lui Charles Herman-Wurmfeld. Scenariul este realizat de Kate Kondell, dupã un subiect de Eve Ahlert, Dennis Drake si Kondell, bazat pe romanul omonim al Amandei Brown.

Producãtorii filmului sunt Marc Platt si David Nicksay, iar producãtor executiv este Reese Witherspoon. Imaginea filmului este semnatã de Elliot Davis, iar montajul de Peter Teschner. Scenografia este realizatã de Missy Stewart, iar costumele de Sophie de Rakoff Carbonell. Coloana sonorã este compusã de Rolfe Kent.

Din distributie fac parte: Reese Witherspoon în rolul lui Elle Woods, Sally Field, Regina King, Jennifer Coolidge, Bruce McGill, Bob Newhart si Luke Wilson.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: