Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Scary Movie 3 (2003)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Comedie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Serialul de comedie parodic care nu cunoaște frică este din nou în prim plan cu cea mai amuzantă parte de până acum: „SCARY MOVIE 3 – COMEDIE DE GROAZĂ 3”. Atacând cu ironie cele mai noi producții de mare audiență, „SCARY MOVIE 3”, parodiază cu ireverență „The Ring”, „Signs”, „Matrix Reloaded”, „8 Mile”, „The Others” și altele, ca și reprezentantele culturii pop cum ar fi „American Idol”. Filmul îl reîntoarce pe regizorul David Zucker la genul la care a contribuit prin producțiile clasice „Airplane!”, „Naked Gun”, „Naked Gun 2 ½” și „Naked Gun 33 1/3: The Final Insult”.

Totul începe când reportera specială Cindy Campbell (Anna Faris) pornește la drum pentru a găsi subiecte importante în centrul pariurilor de televiziune. Descoperă imediat o desfășurare incredibilă a unor rețele în dezvoltare ce includ atacuri ale extratereștrilor, casete video cu crime, urme ale navetelor spațiale, profeții despre Cel Ales, copii cu ochi ciudați, rapperi albi ambițioși și chiar o altercație cu Michael Jackson. Confruntându-se cu conspirații de mari proporții și cu echipă de oameni foarte ciudați care o urmăresc, Cindy trebuie să se lupte să oprească invazia maleficului asupra lumii – totul fără a precupeți nici un subiect din asaltul „SCARY MOVIE”, asupra întorsăturilor rapide de situație care prezintă adevărata imagine a scenelor originale.

Distribuția filmului „SCARY MOVIE 3”, îi include pe Anna Farris ca ambițioasa prezentatoare principală de știri; Charlie Sheen în rolul fermierului Tom care atrage extratereștri și Denise Richards în rolul soției lui ghinioniste, Annie; Eddie Griffin în rolul lui Orfeu și Queen Latifah în rolul Oracolului, Mătușa Shaneequa; Pamela Anderson și Jenny McCarthy în rolul fetelor de la Școala Catolică; Leslie Nielsen în rolul Președintelui Statelor Unite; Simon Rex în rolul vedetei rap aspirante, George; Jeremy Piven în rolul reporterului Ross Giggins; Camryn Manheim în rolul formidabilului Agent Champlin, regina Hall în rolul ciudatei profesoare Brenda Meeks; Anthony Anderson în rolul impresarului rap Mahalik; ca și George Carlin. Fat Joe, Simon Cowell, Method Man, Redman, Macy Gray, Master P., Ja Rule, D.L. Hughley, Wu Tang Clan și The Coors Twins. Scenariul îi aparține lui Craig Mazin și Pat Proft și este produs de Robert K. Weiss.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: