Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Saw (2003)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Crimă Horror

Calitate Film: HD

Raporteaza

Înca de la prima secvență a filmului Saw, publicul este aruncat în mijlocul acțiunii: doi bărbați se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legați cu lanțuri de perete. Nu știu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri. Este un film intens, extrem de complex, cu o intrigă năucitoare și cu un final surpriză care a șocat publicul la festivalul de lansare. PUZZLE MORTAL are o perspectivă unică, viscerală, asupra ororii umane.

”Cred că filmul îți permite să te transpui în situația acestor două personaje”, spune regizorul/scenaristul James Wan. “Te face să te întrebi ce-ai face dacă ai fi în pielea lor? Ai fi oare capabil de orice pentru a supraviețui?”

“Este factorul-surpriza”, adaugă scenaristul/actorul Leigh Whannell, care joacă în film rolul lui Adam. “Este înspăimântător să nu știi unde te afli sau ce se întâmplă cu tine, practic să nu ai niciun fel de control. PUZZLE MORTAL este povestit din punctul de vedere al victimelor, nu din cel al poliției, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în thriller-urile cu care ne-am obișnuit. Pe măsura ce filmul rulează, publicul descoperă indicii odată cu personajele. Așa că este foarte ușor să te identifici cu cei doi eroi.

Fiecare victimă din PUZZLE MORTAL este confruntată cu o alegere oribilă, de care depinde întreaga sa existență. Un bărbat va fi îngropat de viu și nu poate să evite acest lucru decât dacă reușește să treacă printr-o rețea de sârmă ghimpată; o femeie trebuie să ucidă pe cineva pentru a se elibera din strânsoarea unei căști din metal care este programată să-i smulgă mandibula… toate aceste jocuri, concepute de un criminal cunoscut drept Labirintul, fac ca Saw să se ridice mult deasupra thriller-urilor cu care ne-am obișnuit, mulțumită atmosferei macabre care se întrepătrunde cu un acut sentiment de groază.

“Ingeniozitatea Labirintului este cea care dă o notă aparte acestui film”, spune producătorul Greg Hoffmann. „Jocurile în care și-a prins victimele sunt oribile și întunecate dar, ceea ce este mai important, sunt extrem de originale. Publicul n-a mai văzut ceva asemănător.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: