Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Aventura SF

Calitate Film: HD

Raporteaza

VÂNĂTORUL. SAVANTUL. SPIONUL. FEMEIA VAMPIR. NEMURITORUL. BESTIA. OMUL INVIZIBIL.
PUTEREA CELOR ȘAPTE ÎMPOTRIVA UNUIA.

Allan Quatermain (Sean Connery), cel mai vestit aventurier al lumii, are o echipă pe cinste, compusă din: Căpitanul Nemo (Naseeruddin Shah), vampira Mina Harker (Peta Wilson), omul invizibil Rodney Skinner (Tony Curran), agentul secret american Tom Sawyer (Shane West), Dorian Gray (Stuart Townsend) și dr. Jekyll / Mr. Hyde (Jason Flemyng). Toți acești temerari au fost recrutați în Ligă de un personaj misterios, cunoscut ca „M” (Richard Roxburgh).

Membrii Ligii sunt niște individualiști veritabili, cu trecuturi pline de evenimente neplăcute, fiecare având un har care îi este în același timp calitate și povară. Ei trebuie să învețe să aibă încredere unul în altul și să coopereze ca o adevărată echipă, pentru binele omenirii.

Fără multe pregătiri, ei vor fi transportați de submarinul Căpitanului Nemo, vestitul „Nautilus”, în prima linie a luptei – Veneția. Acolo, un nebun mascat cunoscut sub numele de Fantom plănuiește să saboteze o conferință a liderilor mondiali, punând la cale o serie de explozii puternice și scufundând orașul.

Miza este uriașă, catastrofa plutește în aer. Liga celor șapte are la dispoziție doar 96 de ore pentru a salva lumea.

Twentieth Century Fox, în colaborare cu Mediastream III prezintă The League of Extraordinary Gentlemen / Liga, o producție Don Murphy, în regia lui Stephen Norrington. Scenariul este realizat de James Dale Robinson, după subiectul benzii desenate de Alan Moore și Kevin O’Neill. Producători sunt Don Murphy și Trevor Albert. Producătorii executivi ai filmului sunt Sean Connery și Mark Gordon. Co-producător este Michael Nelson. Imaginea este semnată de Dan Laustsen, scenografia de Carol Spier, iar montajul de Paul Rubell. Creatoare de costume este Jacqueline West. Coloana sonoră este compusă de Trevor Jones.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: