Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

The Lion of Judah (2011)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Animaţie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Lion of Judah este o poveste veselă și înduioșătoare în același timp, a unor animale simpatice care locuiesc într-un grajd. Puneți laolaltă un porc adorabil (Horace), un cal slab de inimă (Monty), un șobolan sclifosit (Slink), un cocoș neastâmpărat (Drake), o vacă mămoasă (Esmay), un măgar depresiv (Jack) și un miel curajos (Judah) și veți trăi aventura unui clasic în devenire.

După ce află că Judah a fost prins de către orășeni și se confruntă cu posibilitatea de a fi sacrificat de Paște, prietenii lui cei mai buni decid să lase în urmă grajdul confortabil și pornesc într-o serie de aventuri incredibil de amuzante pentru a-l găsi și a-l elibera pe Judah.

De-a lungul numeroaselor încercări, se interpune încă o poveste în care animalele interacționează și se amestecă cu o istorie biblică în care îl găsesc pe Rege, cel care s-a născut în grajdul lor cu 30 de ani în urmă. Giumbușlucurile și glumele eroilor creează un scenariu unic și amuzant care te poartă prin numeroasele momente pline de un umor savuros.

Lion of Judah este un film de care se va bucura întreaga familie, cu scene în care se combină delicat momente biblice, și care tratează cele mai de impact evenimente cu grijă și smerenie. Fără îndoială acest film te va învăța ce înseamnă puterea pe care acest miel o poate împărtăși.

No links available
No downloads available

Comentarii

  Subscribe  
Notify of

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!