Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

The Adjustment Bureau (2011)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Dragoste Romantic SF Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Noi suntem cei care ne controlăm destinul, sau forțe neștiute ne manipulează fără să ne dăm seama?

Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, în rolul ambițiosului politician David Norris care, tocmai când e pe cale să câștige un fotoliu în Senatul Statelor Unite, o întâlnește pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerină de care se îndrăgostește până peste cap. Pentru că i se oferă șansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înțelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-și dorește el. Așa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

David află că acești agenți sunt angajați de o agenție mai puțin obișnuită – e vorba de Agenția Destinului, care aruncă în luptă toate armele de care dispun pentru a-l împiedica pe David să aleagă în viață alt drum decât cel care îi fusese predestinat.

Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat să aleagă: va accepta, oare, să renunțe la luptă și să urmeze calea care îi fusese predestinată sau va risca totul pentru a învinge soarta și pentru a rămâne împreună cu iubirea vieții lui?

The Adjustment Bureau este scris și regizat de George Nolfi (scenarist al blockbusterului Ocean’s Twelve co-scenarist al altui blockbuster, The Bourne Ultimatum), și se bazează pe o povestire scurtă aparținând lui Philip K. Dick (“Total Recall,” “Minority Report” și “Blade Runner”).

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: