Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Cowboys & Aliens (2011)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Fantastic Război SF Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Regizorul JON FAVREAU (Iron Man, Iron Man 2) prezintă COWBOY & EXTRATEREȘTRI, un film-eveniment al verii 2011, care depășește granițele unui western clasic, aventurîndu-se în universul invaziei de extratereștri într-o manieră inedită și spectaculoasă. Protagoniștii sînt DANIEL CRAIG (Casino Royale, Quantum of Solace) și HARRISON FORD (seria Indiana Jones, seria Star Wars), iar echipa de realizatori reunește cele mai mari nume de la Hollywood: STEVEN SPIELBERG (Jaws, E.T.: The Extra-Terrestrial, Jurassic Park), BRIAN GRAZER (8 Mile, A Beautiful Mind, American Gangster), RON HOWARD (Apollo 13, A Beautiful Mind, The Da Vinci Code), ALEX KURTZMAN (Star Trek, Transformers) și ROBERTO ORCI (Star Trek, Transformers).

COWBOYS & EXTRATEREȘTRI este un thriller de acțiune inovator, care duce spectatorul în lumea Vestului Sălbatic, unde cowboy-ii nu se mai războiesc cu indienii, ci cu o teroare venită din alte lumi.

1875, New Mexico. Un străin (Craig) se trezește că nu mai știe nimic despre evenimentele care l-au adus în orășelul Absolution, pierdut undeva în deșert. Singurul indiciu al poveștii sale este o brățară bizară pe care o are la încheietură. Străinul va descoperi rapid că orășenii din Absolution nu sînt deloc primitori cu nou-veniții și că nimeni nu mișcă fără ordinul colonelui Dolarhyde (Ford), care ține localnicii sub teroare cu mînă de fier.

Dar teama lor nu e nimic față de ceea e vor trăi cînd orașul va fi atacat de creaturi înspăimîntătoare căzute din cer cu o viteză uluitoare, aruncînd lumini orbitoare cu care răpesc unul cîte unul din locuitorii orașului.

Confruntați cu o spaimă care depășește orice și-ar fi imaginat vreodată, localnicii se îndreaptă spre singurul care pare că îi poate ajuta: străinul cu brățara ciudată. Acesta își dă seama că posedă un secret care ar putea da orașului o șansă de a lupta împotriva forțelor venite din cer. Ajutat de misterioasa Ella (OLIVIA WILDE, TRON: Legacy, The Change-Up), Străinul adună un comando format din foștii săi inamici, orășeni, Dolarhyde, împreună cu oamenii săi, infractori certați cu legea și războinici Chiricahua Apache. Aliați care, altfel, nu s-ar fi adunat niciodată, aceștia se pregătesc pentru o luptă pe viață și pe moarte cu un dușman necunoscut și extrem de periculos.

Alături de Craig, Ford și Wilde îi întîlnim pe SAM ROCKWELL (Iron Man 2) în rolul proprietaruluide saloon, Doc, și Ana de la Reguera (Eastbound and Down) în rolul soției sale, Maria, pe ADAM BEACH (Flags of Our Fathers) în rolul ajutorului lui Dolarhyde, Nat Colorado, PAUL DANO (There Will Be Blood) în rolul fiului lui Dolarhyde, Percy; CLANCY BROWN (The Shawshank Redemption) este Meacham, predicatorul din Absolution; KEITH CARRADINE (Nashville) este șeriful John Taggart, iar NOAH RINGER (The Last Airbender) este nepotul său, Emmett.

Scenariul le aparține lui Roberto Orci & Alex Kurtzman & DAMON LINDELOF (Lost) și lui MARK FERGUS (Children of Men, Iron Man) & HAWK OSTBY (Children of Men, Iron Man), după o poveste pentru marele ecran de Fergus & Ostby și STEVE OEDEKERK (Bruce Almighty). Filmul se bazează pe romanul grafic “Cowboys and Aliens” creat de SCOTT MITCHELL ROSENBERG (“Men in Black”) și publicat de Platinum Studios. Grazer, Howard, Kurtzman, Orci și Rosenberg sînt producătorii filmului. Echipa de realizatori include nume consacrate precum MATTHEW LIBATIQUE (Iron Man, Black Swan), director de imagine, SCOTT CHAMBLISS (Star Trek, Salt), scenograf, editorii DAN LEBENTAL (Iron Man, Elf) și JIM MAY (The A-Team, G.I. Joe: The Rise of Cobra), creatoarea de costume MARY ZOHPRES (Iron Man 2, True Grit) și compozitorul HARRY GREGSON-WILLIAMS (The Town, Unstoppable).

Producători executivi sînt Spielberg, Favreau, DENIS L. STEWART (Iron Man 2), BOBBY COHEN (Revolutionary Road, Memoirs of a Geisha), RANDY GREENBERG (Dylan Dog: Dead of Night, Meet the Haunteds) și RYAN KAVANAUGH (Limitless, Immortals).

No links available
No downloads available

Comentarii

  Subscribe  
Notify of

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!