Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Friends with Benefits (2011)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Comedie Romantic

Calitate Film: HD

Raporteaza

Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) și Jamie (MILA KUNIS) nu au nici cea mai mică intenție să-și pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-și dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relații eșuate încât s-au hotărât să renunțe la dragoste și să se limiteze la distracție.

Odată cu mutarea lui Dylan la New York, cei doi încep să iasă împreună tot mai des, împărtășind opinia că dragostea este doar o legendă promovată de filmele de la Hollywood. Astfel începe experimentul celor doi, delicios de sexy, dar numai pentru adulți.

Ar putea acești doi prieteni recenți – care sunt niște oameni de succes, fără obligații și fără intenții serioase – să accepte o experiență nouă?

Dacă ar adăuga prieteniei lor niște sex “fără sentiment”, oare ar putea evita capcanele care apar inevitabil atunci când începi să te gândești la partener ca la un iubit?

Considerându-se imuni la promisiunile amăgitoare din comediile romantice, Dylan și Jamie n-ar trebui să fie surprinși să constate că aventura lor sexy, un pic cam indecentă, îi va determina să se dezvăluie unul față de altul mai mult decât și-ar fi dorit.

Rolurile principale din Prietenie cu folos sunt interpretate de Justin Timberlake (The Social Network), Mila Kunis (Black Swan), Patricia Clarkson (Easy A), Jenna Elfman (“Dharma & Greg”), Bryan Greenberg (“How to Make It in America”), alături de Richard Jenkins (Dear John) și Woody Harrelson (2012).

Prietenie cu folos este un film regizat și produs de Will Gluck (Easy A); printre producători se mai numără și Martin Shafer, Liz Glotzer, Jerry Zucker și Janet Zucker. Scenariul este scris de Keith Merryman & David A. Newman, în colaborare cu Gluck. Povestirea aparține lui Harley Peyton și Keith Merryman & David A. Newman. Producătorul executiv este Glenn S. Gainor (Burlesque). Imaginea este semnată de Michael Grady (Easy A). Marcia Hinds este scenografa producției. Tia Nolan a realizat montajul. Muzica este asigurată de Wende Crowley. Designerul de costume este Renee Ehrlich Kalfus.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: