Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Aventura Fantastic

Calitate Film: HD

Raporteaza

Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puștiul pornește într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

Percy Jackson & Oplimpienii: Hoțul Fulgerului (cunoscut ca Percy Jackson & Hoțul Fulgerului) este un film produs de Chris Columbus. Filmul este o adaptare a The Lightning Thief, primul roman din seria Percy Jackson & The Olympians de Rick Riordan. Starul filmui, Logan Lerman, e personajul principal Percy Jackson alături de actorii Jake Abel, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Sean Bean și Pierce Brosnan. A apărut în cinematografe din 12 Februarie 2010.

Desfășurare

În vârful Empire State Building, Poseidon (Kevin McKidd) se întâlnește cu fratele său, Zeus (Sean Bean). Motivul întâlniri: Fulgerul (cea mai puternică armată creată vreodată) dispăruse. Zeus îl învinovățește pe fiul fratelui sau, Percy, că ar fi furat Fulgerul. Zeus îi dă 14 zile (până la solstițiu) să returneze Fulgerul sau va fi război.

În timpul unei excursii la muzeul de artă greacă și romană, tânărul Percy Jackson (Logan Lerman), este surprins de o Furie, Doamna Dodds, care îl atacă pentru a recupera Fulgerul care crede că este la el. Percy este salvat la timp de profesorul său de latină, Domnul Brunner (Pierce Brosnan). Domnul Brunner îi dă lui Percy un stilou și îi explică că este o armă foarte puternică. La instrucțiunile profesorului, cel mai bun prieten a lui Percy, Grover (Brandon T. Jackson), îl duce pe tânărul Percy spre Tabăra Half-Blood (o tabără de semizei), împreună cu mama sa, Sally Jackson (Catherine Keener). În timpul călătoriei, ei sunt atacați de un Minotaur. Deși Percy și Grover, care se află că este un satyr, ajung în tabără, protecția de la intrare nu îi permite mamei lui Percy să intre în tabără; este capturată de Minotaur. Percy învinge Minotaurul cu stiloul (sabie Riptide) și ucide creatura.

Percy află că Domnul Brunner este de fapt centaurul Chiron (creatură mitologică), iar tatăl său este Poseidon. Deasemenea, Percy îl întâlnește Luke Castellan (Jake Abel), fiul lui Hermes și șeful taberei, și Annabeth Chase (Alexandra Daddario), fiica Atenei. În tabără, Percy află că are abilitatea de a controla forța apei.

Mai târziu, zeul Hades apare și îi propune lui Percy un schimb: Fulgerul pentru mama sa. Chiron îl instruiește pe tânărul semizeu să nu facă târgul și să meargă în Olimp pentru îl convinge pe Zeus de nevinovăția sa. Percy hotărăște să plece în Infern pentru al convinge pe Hades că nu el a furat Fulgerul. Grover și Annabeth hotărăsc să-l însoțească. Luke îl ajută pe Percy, dându-i un puternic scut, o pereche de papuci zburători și o hartă către perlele Persefonei (Rosario Dawson) pentru a ieși din Infern.

La Garden Emporium, cei trei sunt atacați de Medusa (Uma Thurman), o decapitează și iau prima perlă. De asemenea, îi iau și capul pe care îl folosesc cu succes împotriva Hidrei care îi atacă în Parthenon (replica din Nashville, Tennessee). Acolo găsesc cea de-a doua perlă. Găsesc a treia perlă în Lotus Hotel and Casino (în Las Vegas, Nevada). După ce părăsesc Las Vegas, harta dezvăluie intrarea în Infern: Hollywood, sub însemnul hollywoodian.

Cei trei intră în Infern și traversează Râul Styx. După ce sunt duși la Hades, Percy încearcă să explice că nu el a furat Fulgerul; își scapă scutul, iar Hades observă că în interiorul lui se află Fulgerul. Persefona îl distrage, îi ia fulgerul și îl atacă. Percy, Annabeth și Sally scapă din Infern, dar sunt nevoiți să îl lase pe Grover în urmă, în „grija” Persefonei, deoarece au doar trei perle. Sunt transportați la Empire State Building – intrarea în Olimp. Percy este nevoit să se confrunte cu Luke, care se dezvăluie ca fiind hoțul Fulgerului. Își exprimă opinia că generația sa ar trebui să conducă Olimpul, crezând că cei trei nu vor scăpa din Infern în viață . După ce Percy își folosește puterile pentru „a-l rezolva” pe Luke (Luke nu moare, continuând să fie antagonistul seriei), Percy ajunge în Olimp, unde returnează Fulgerul și dezvăluie adevărul despre Luke. Percy îl roagă de asemenea pe Zeus să îl elibereze pe Grover din Infern; Zeus e de acord. Poseidon îi explică lui Percy motivul pentru care l-a părăsit când avea 7 luni: o lege prin care zeii nu pot avea contact fizic cu fii lor, motivul: își neglijau responsabilitățile. Percy se întoarce în Tabăra Half-Blood, unde își continuă antrenamentul alături de Annabeth și Grover.

După generic urmează o scenă care o înfățișază pe Sally forțăndu-l pe Gabe, tatăl vitreg a lui Percy, să părăsească apartamentul. El citește o notiță de pe frigider prin care Percy spune mamei sale să nu desfacă frigiderul. Gabe distruge încuietoarea: în fața lui… capul Medusei; Gabe împietrește pe loc.

No links available
No downloads available

Comentarii

  Subscribe  
Notify of

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!