Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

The Sorcerer’s Apprentice (2010)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Aventura Comedie Dramă Fantastic

Calitate Film: HD

Raporteaza

Filmul prezintă povestea lui Balthazar Blake (Nicholas Cage), un maestru vrăjitor și ucenic al faimosului Merlin, care vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale inamicului său, Maxim Horvath, personaj interpretat de Alfred Molina. Deoarece nu îi poate face față lui Horvath singur, Blake îl recrutează pe timidul descendent al lui Merlin, Dave Stuller, interpretat de Jay Baruchel.

Cu toate că la început Dave pare sa fie neîndemînatic și mediocru în arta magiei, își dovedește în cele din urmă adevăratul potențial de erou și puterile moștenite de la predecesorul său. Astfel, alături de ucenicul său talentat și bine instruit, Blake este pregătit să-l înfrunte pe Horvath și forțele malefice.

Producția are ca punct de pornire poemul „Ucenicul Vrăjitor”, scris în anul 1797 de Johann Wolfgang von Goethe, bine cunoscut scriitor german, gânditor și fizician. O sută de ani mai târziu, poemul a fost adaptat de către compozitorul francez Paul Dukas într-un mare succes simfonic de 10 minute, „L’Apprenti Sorcier”. După 40 de ani, Walt Disney a creat celebra „Fantasia”, versiunea animată avându-l ca personaj principal în rolul ucenicului pe nimeni altul decât Mickey Mouse.

La o distantanță de 69 de ani de la lansarea filmului de desene animate „Fantasia”, Walt Disney Pictures și Jerry Jery Bruckheimer Films au creat o nouă poveste pentru marele ecran. „Ucenicul Vrăjitor” este o aventură plină de umor și magie, despre modul în care lumea noastră este influențată de forțele magice în timpul anticei bătăliei între bine și rău.

Câștigător a 6 premii Oscar și 5 premii Grammy, producătorul Jerry Bruckheimer se află la a 7-a colaborare cu Nicholas Cage. Alături de binecunoscutul actor, în rolurile principale sunt distribuiți actorii Jay Baruchel, care a mai jucat în „Knocked Up”, „Tropic Thunder”, „Million Dollar Baby”, și mai recent „She’s Out of My League” și „How to Train Your Dragon,” Monica Belucci si Alfred Molina. Efectele vizuale au fost relizate de câștigătorul premiului Oscar pentru „Gladiatorul” John Nelson.

No links available
No downloads available

Comentarii

  Subscribe  
Notify of

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!