Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Man of Steel (2013)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Aventura Fantastic SF

Calitate Film: HD

Raporteaza

Un băiat descoperă că are puteri extraordinare și că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine și cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire și să devină simbolul speranței pentru întreaga omenire.
În film joacă Amy Adams, nominalizată de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformiștii, Kevin Costner, laureat al premiului Oscar, Diane Lane și Laurence Fishburne, ambii nominalizați la Oscar, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni și Russel Crowe, laureat al premiului Oscar pentru interpretarea din Gladiatorul.
Producătorii Man of Steel: Eroul sunt Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas și Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer după o idee de Goyer și Nolan, bazată pe personajele din „Superman” create de Jerry Siegel și Joe Shuster și a fost publicat de DC Entertainment. Producătorii executivi sunt Thomas Tull, Lloyd Phillips și Jon Peters.
Din echipa din culise a lui Zack Snyder fac parte directorul de imagine Amir Mokri, scenograful Alex McDowell, David Brenner, montaj, și designerii James Acheson, laureat al premiului Oscar, și Michael Wilkinson. Muzica a fost compusă de Hans Zimmer, laureat al premiului Oscar pentru Regele Leu.
Warner Bros. Pictures prezintă, în asociație cu Legendary Pictures, o producție Syncopy, în regia lui Zack Snyder, Man of Steel: Eroul. Filmul va fi lansat în 2D și 3D și va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Entertainment Company.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: