Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Evil Dead (2013)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Fantastic Horror Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

În filmul Cartea morților, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când niște tineri îl trezesc, fără să vrea, la viață pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morților este mult așteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă și tânără distribuție, Cartea morților este un film care-ți ridică părul pe ceafă, combinând șocurile brutale și secvențele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprize șocante.

Mia (Jane Levy), o tânără a cărei viață a fost afectată de dezamăgiri și abuzuri, îi invită pe fratele ei David (Shiloh Fernandez), prietena acestuia, Natalie (Elizabeth Blackmore) și prietenii lor din copilărie, Olivia (Jessica Lucas) și Eric (Lou Taylor Pucci) la cabana de vacanță a familiei pentru a o ajuta să-și înfrângă demonii. Odată ajunși acolo, ea iși distruge ultima doză și jură în fața prietenilor să se lase de droguri pentru totdeauna.

Odată intrați în cabană, ei descoperă cu uimire că cineva fusese acolo în lipsa lor. Pivnița fusese transformată într-un altar grotesc înconjurat de mumiile unor animale. Eric se simte irezistibil atras de o carte veche pe care o descoperă în casă. Fiind fascinat de cartea misterioasă, el citește cu voce tare pasaje din ea, fără să-și dea seama că în felul acesta ar putea declanșa consecințe terifiante.

Pe măsură ce Mia intră în sevraj, ea începe să regrete ca a abandonat drogurile și încearcă să scape, dar fuga ei este zădărnicită de o viziune înfricoșătoare. La cabană, ea devine atât de violentă încât prietenii trebuie s-o imobilizeze. Din cauza unei furtuni putenice, ei rămân sechestrați în cabană, iar claustrarea și spaima îi fac să se întoarcă unii împotriva altora. Aceste atacuri devin tot mai brutale, iar David este pus în fața unei alegeri incredibile.

În Cartea morților joacă Jane Levy (“Suburgatory”), Shiloh Fernandez (Red Riding Hood), Lou Taylor Pucci (Carriers), Jessica Lucas (Cloverfield) și Elizabeth Blackmore (Legend of the Seeker). Fede Alvarez își face debutul în regia de film artistic odată cu această peliculă bazată pe un scenariu scris de Alvarez și Rodo Sayagues. Producătorii sunt Rob Tapert (30 Days of Night), Sam Raimi (Spider-Man franchise) și Bruce Campbell (care a jucat în filmul original pe care l-a și co-produs).

Producătorii executivi sunt Nathan Kahane (Hope Springs, The Grudge), Joe Drake (Hunger Games, Juno), J.R. Young (The Possession) și Peter Schlessel (Drive), iar co-producătorii, Nicole Brown (The Possession, 50/50) și Matthew Leonetti, Jr. (The Possession, The Amazing Spider-Man). Managerul proiectului cinematografic este Sally Campbell. Imaginea este realizată de Aaron Morton (“Spartacus: Vengeance”), iar scenografia de Robert Gillies (Bridge to Terebithia). Montajul este semnat de Bryan Shaw (“Spartacus: Vengeance”), iar costumele de Sarah Voon (“Mercy Peak”). Muzica originală a fost compusă de Roque Baños (Intruders). Machiajul și coafurile au fost realizate de Jane O’Kane, iar protetica, de Roger Murray. Casting-ul a fost realizat de Mandy Sherman, CSA și Sari Knight, CSA.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: