Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

The Shannara Chronicles (2016)
Status serial:Anulat

Descriere The Shannara Chronicles (2016)

Povestea are loc la sute de ani de la distrugerea civilizaţiei actuale printr-un Mare Război care a făcut nelocuibilă mare parte a planetei şi a transformat ultimii supravieţuitori în oameni, elfi, pitici, gnomi sau troli. În acelaşi timp, mare parte a tehnologiei s-a pierdut, acesta fiind motivul pentru care rasa umană a fost aruncată înapoi într-o lume medievală. Un copac elf cunoscut sub numele de „Ellcrys” este pe moarte; vestea proastă este că pomul era ultima sursă de magie care protejează cele „Patru Ţinuturi” (Four Lands) de lumea demonilor. Amberle Elessedil (Poppy Drayton) este singura care poate salva copacul, ea trebuie să elibereze magia pe care elfii nu au mai folosit-o de mii de ani. Cu ajutorul lui Wil Ohmsford (Austin Butler) şi a Eretriei (Ivana Baquero) va porni într-o călătorie de căutare a magiei pierdute, cu toate acestea misiunea nu va fi una uşoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Comments

 1. Vasile spune:

  buna seara, eu nu înțeleg nimic au trecut aproape 4 ani de zile dar nu se mai aude nimic de serial,,,toate serialele care sunt frumoase nu tin mai mult de 3 sezoane, si alea care nu sunt frumoase deloc tin mai mult de 10 sezoane

 2. Vasile spune:

  Buna seara, eu nu inteleg cand vor continua daca au trecut 4 ani aproape si nuse mai aude nimic de serial

 3. Anca spune:

  cand apare cel de-al 3 sezon ?!

 4. Anca spune:

  cand apare al 3 sezon ?

 5. Irogh Ztt spune:

  Stiti cumva cand apare ep 2 din sez 2 ?

 6. Marcel Mladin spune:

  am vazut tot sezonul 1 fara sa ma opresc. Stie cineva ceva de sezonul 2, pe net sau la tv?

  • Asta au spus in 2016 …. dar nu cred ca o sa se faca sezonul 2 … „the network [MTV] has just officially announced the renewal of their new popular show [The Shannara Chronicles] for a second round.”