Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Battlestar Galactica (2005)
Status serial:Incheiat

Descriere Battlestar Galactica (2005)

Lumea s-a sfârșit fără averitzare, și tot ce a rămas… a fost speranța. Cylon-ii au fost creați de către oamenii celor Douăsprezece Colonii. Roboți inteligenți care au fost folosiți ca sclavi și soldați în diversele războaie ale umanității. Dar Cylon-ii au devenit conștienți și s-au răzvrătit. Om și mașină, au luptat la sânge până când Cylon-ii s-au retras într-o regiune restrânsă a spațiului. Un armistițiu între cele Douăsprezece Colonii și Cyloni a durat 40 de ani. În fiecare an, la aniversarea semnării tratatului, umanitatea trimitea un emisar în zona neutră a Stației Armistice pentru a se întâlni cu emisarul Cylon. Timp de 39 de ani nu a venit niciun emisar Cylon. La cea de-a 40 aniversare, o blondă superbă – un Cylon în formă umană – s-a întâlnit cu un emisar uman… cu câteva momente înainte ca Cylon-ii să arunce în aer Stația și să lanseze un atac asupra celor Douăsprezece Colonii. Într-o singură zi devastatoare, miliarde de vieți umane au fost curmate de bombe nucleare. Numai cei care se aflau la bordul unor nave spațiale au fost destul de norocoși să se adune împreună, să scape și să fugă în spațiu, conduși de către singura navă de război Coloniala, Battlestar Galactica. Galactica și echipajul său păreau a fi salvatorii puțin probabili ai celor mai puțin de 50.000 de supraviețuitori ai umanității. Nava era veche și pe punctul de a fi scoasă din funcțiune și transformată în muzeu când au atacat Cylon-ii. În urma atacului, comandantul navei, William Adama, s-a trezit responsabil cu apărarea ultimilor supraviețuitori ai rasei umane.

Între timp, anihilarea Guvernului Colonial de pe Caprica a rezultat în succesiunea Laurei Roslin, Ministrul Educației, la președinție. Condusă de vise profetice și necesități politice, aceasta a lansat întreaga flotă în spațiul necunoscut… în căutarea legendarei „a 13-a Colonie” – Pământul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 Comments

 1. marius spune:

  sinteti un site ff bun de seriale! totusi,serialele mai vechi,le mai verificati din cind in cind? la battlestar galactica,din 6 episoade merg 3… nu e un repros,dar ori il repostati,ori il scoateti!

  • Admin spune:

   Tocmai ce am dat play la primele 6 episoade si toate functioneaza. Defapt toate functioneaza, dar daca tie nu ti-a mers vreunul, spune-mi exact care ca sa nu mai fiu eu nevoit sa te intreb.

   • marius spune:

    sezon 2 episoadele 1,6,2! abia am ajuns la episodul 8 din sezonul 2 asa ca mai departe nu pot sa spun! si sint si in sezonul 1 ceva episoade care nu merg! episodul 10 imi vine acum in minte! multumesc de intelegere! serialul nu a avut acelasi impact ca SG dar,totusi,am zis sa il urmaresc sa vad ce si cum!

   • marius spune:

    si iarasi,la sezonul 2,de la episodul 15 nu mai merge niciunul pina la final! din moment ce celelalte merg perfect,nu cred ca e problema de la mine!

   • marius spune:

    si ma refer la player-ul netu….pe sezonul 1 mai exista alternativa cu videomega unde mergeau toate episoadele,dar pe sezonul 2 nu ai nici o alternativa!

 2. Dinu spune:

  Nu mai merge de la sezon 2 ep. 10