Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Out to Sea (1997)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Comedie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Ajuns aproape de faliment din cauza pasiunii sale pentru pariurile la cursele de cai, Charlie, un batranel simpatic, isi planuieste cu grija ceea ce ar trebui sa fie marea (si ultima) sa lovitura: o vacanta de vis in Marea Caraibelor, in care sa-si gaseasca o aleasa a inimii cu un portofel cat mai plin.
Charlie reuseste, cu greu, sa-si convinga cumnatul, Herb (Jack Lemmon), sa-l insoteasca in voiaj. Va uita insa sa-i mentioneze doua mici amanunte: pentru a face economie, vor calatori la cea mai ieftina clasa si, mai mult, vor trebui sa lucreze ca parteneri de dans pentru ceilalti pasageri. Si cum Charlie nu stie sa danseze, greul va cadea, bineinteles, pe Herb. Necazurile celor doi aventurieri tomnatici nu se vor opri aici, caci seful lor (Brent Spiner) este un individ militaros – si foarte bun dansator – care e hotarat sa promoveze cat mai repede.
Cu toate acestea, cei doi vor descoperi, in largul marii, ceea ce cauta: Charlie se va lipi de frumoasa si teribil de bogata Liz LaBreche (Dyan Cannon), iar Herb se va indragosti lulea de Vivian (Gloria De Haven), o vaduva ajunsa pe vapor ca si el, mai degraba impotriva vointei sale.

0 0 vote
Article Rating
No links available
No downloads available
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!