Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Wonder Woman 2 va fi primul film în realizarea căruia se vor aplica noile reguli împotriva hărțuirii sexuale

24 ianuarie 2018

Iniţiativa Asociației Producătorilor Americani are ca scop prevenirea tratamentului abuziv și nepotrivit în industria filmului.

 
Ca reacție la valul de acuzații de hărțuire sexuală ce au zguduit Hollywood-ul în ultimele luni, Asociația Producătorilor Americani a realizat un set de norme și reguli ce au ca scop prevenirea tratamentului abuziv și nepotrivit în Cetatea Filmului. PasteMagazine.com citează în acest sens un anunț făcut pe Twitter de Rebecca Keegan, corespondent al revistei Vanity Fair, în care se menționează că primul film în realizarea căruia aceste noi reglementări vor fi aplicate va fi Wonder Woman 2.

Asociația Producătorilor Americani clarifică în noile sale reguli cum poate fi identificată hărțuirea sexuală, ce este un mediu de lucru ostil și care sunt prejudecățile legate de hărțuirea sexuală. Potrivit acestora, se va ține seama de toate legile federale și de stat și se va oferi training întregii echipe înainte de începerea producției pentru a preveni comportamentele nepotrivite.

„Ca societate, suntem într-un moment de tranziţie, în care reevaluăm comportamentul la locul de muncă şi nu numai. Producătorii au autoritate atât pe platoul de filmare, cât şi în afara acestuia, şi pot fi inţiatorii principali în crearea şi susţinerea unui mediu de lucru bazat pe respect reciproc”, au spus preşedinţii Asociaţiei Producătorilor Americani, Gary Luchesi şi Lori McCreary.

Un prim pas în acest sens a fost deja făcut de către realizatorii lui Wonder Woman 2 prin eliminarea din echipă a lui Brett Ratner în urma acuzaţiilor aduse acestuia. Compania lui Ratner, Ratpac Entertainment, a contribuit la finanţarea primului film Wonder Woman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *