Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Scenariul episodului pilot din The Witcher este gata. Serialul Netflix, mai aproape de producţie

24 ianuarie 2018

Producţia se va baza pe romanele lui Andrzej Sapkowski, nu pe celebrul joc video realizat după acestea.

 
Creatoarea adaptării a asigurat fanii că echipa de realizatori va rămâne fidelă cărţilor lui Andrzej Sapkowski, pe baza cărora a fost realizat şi jocul video The Witcher

Serialul Netflix The Witcher este în lucru, însă un pas important către producţie a fost făcut recent, după cum a anunţat pe contul său de Twitter creatorea acestuia, Lauren S. Hissrich. Ea a arătat că scenariul episodului pilot este finalizat, însă nu a oferit detalii suplimentare referitoare la data de lansare a unui trailer sau cea de lansare.

Producţia va avea la bază seria de romane fantasy ale polonezului Andrzej Sapkowski, ce a dat naştere şi unei foarte populare serii de jocuri video, lansate în 2007. Realizatorii au ţinut să menţioneze că povestea lui Geralt of Rivia – un vânător de monştri cu puteri supranaturale – şi lumea în care acesta îşi desfăşoară aventurile vor rămâne fidele cărţilor.

Cienastul Tomek Baginski, care va regiza cel puţin unul dintre episoadele seriei, a declarat anul trecut că producţia va fi live action şi nu se va baza prea mult pe grafica computerizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *