Pe acest site te poti loga doar cu unul din retelele sociale de mai jos:
*De ce doar asa? Simplu! Sa nu avem batai de cap ca ba ne uitam parola, ba uitam ce user am facut ...Anuleaza
TVHub.org

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

21 aprilie 2018

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie


După ce abia a fost lansat trailer-ul celui de-al doilea Jurassic World – ce va ajunge pe marile ecrane în luna iunie – regizorul Colin Trevorrow a anunţat că a început deja lucrul la partea a treia. El a vorbit despre Jurassic World 3 într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly. Potrivit acesteia, al doilea sequel are deja o dată de lansare – 11 iunie 2021.

„Dacă ar fi să descriu fiecare din filmele noii serii, aş zice că primul Jurassic World a fost o aventură de acţiune, Jurassic World: Fallen Kingdom este un film de suspans, horror, iar Jurassic World 3 va fi un science thriller în stilul primului Jurassic Park”, a spus Trevorrow, care a regizat şi primul Jurassic World.

Cineastul nu a divulgat ce se va întâmpla în a treia parte a seriei, însă a menţionat că scenariul este în lucru şi că vor reveni în acţiune personajele interpretate de Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard. „Există însă unele personaje în Fallen Kingdom ce se vor dovedi foarte importante pentru continuarea poveştii”, a mai spus el.

Jurassic World: Fallen Kingdom, în regia lui J.A. Bayona, se va lansa în cinematografele noastre pe 8 iunie.

Comentarii

  Subscribe  
Notify of