Pe acest site te poti loga doar cu unul din retelele sociale de mai jos:
*De ce doar asa? Simplu! Sa nu avem batai de cap ca ba ne uitam parola, ba uitam ce user am facut ...Anuleaza
TVHub.org

Incredibles 2, încasări peste așteptări. Are cel mai bun debut al unui film de animație

20 iunie 2018

Încasările obținute pe teritoriul nord-american au fost cu 30-40 milioane de dolari mai mari față de estimări

Animația momentului, Incredibles 2, a depășit așteptările realizatorilor și ale analiștilor la box office, scrie Deadline.com. Încasările obținute pe teritoriul nord-american au fost de 180 milioane de dolari, cu 30-40 milioane de dolari mai mult față de estimări.

Sequel-ul Disney/Pixar, lansat la 14 ani după filmul original, a întrecut astfel debutul record al lui Finding Dory (ce a marcat 135 milioane dolari în 2016) şi a devenit pelicula cu cele mai mari încasări în week-end-ul lansării din istorie.

În topul lansărilor americane, Incredibles 2 s-a clasat pe locul 8, însă a mai depăşit un record la categoria celui mai bun debut al unui film destinat audienţei generale – l-a întrecut aici pe Beauty and the Best, un alt hit Disney, apărut pe marile ecrane în 2017 (cu 174,6 milioane dolari la debut).

Cum s-a lansat deocamdată numai pe 26% din pieţele internaţionale – totalul internaţional a ajuns acum la 231,5 milioane de dolari încasări – sequel-ul are şanse destul de mari de a întrece suma obţinută de primul Incredibles, de 633 milioane de dolari.

„Filmul arată puterea de atracţie a genului cu supereroi, indiferent că vorbim despre filmul live action, sau de cel de animaţie”, a notat analistul de box office Paul Dergarbedian.

Filmul poate fi urmarit online subtitrat aici: Incredibles 2 (2018)

Comentarii

  Subscribe  
Notify of