Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Ashton Kutcher a ţinut post negru o săptămână după ce a divorţat de Demi Moore

22 februarie 2018

„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe


După ce a divorţat în 2011 de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras vreme de o săptămână la munte, însă nu pentru a petrece alături de prieteni şi a uita de fosta soţie, ci în deplină sigurătate şi linişte. Starul nu doar că şi-a oprit telefonul mobil şi a scos din priză orice echipament electronic, dar – aşa cum mărturiseşte în podcast-ul lui Dax Shepard, Armchair Expert – nici nu a mâncat în cele 7 zile.

„Am fost la Big Sky, în Montana, şi nu am luat nimic de mâncare cu mine. Doar apă şi ceai. Şi un carnet de notiţe.”, a spus el. Pare că şi-a aplicat un tratament destul de dur, însă Kutcher a fost chiar încântat de experienţă: „După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie”, a mai povestit actorul.

Starul lui Two and a Half Men a profitat de timpul petrecut în singurătate pentru a reflecta la fostele relaţii. A scris câte o scrisoare pentru fiecare fostă iubită pe care a crezut că a neîndreptăţit-o în vreun fel. În cea de-a 7-a zi, a expediat-o. „Parcă eram la un exerciţiu al Alcoolicilor Anonimi. Foarte probabil că am rănit unele persoane… am simţit că am nevoie de purificare”, a mărturisit el.

Moore şi Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actorul s-a recăsătorit în 2015 cu Mila Kunis. Au împreună doi copii, Wyatt Isabelle (de 3 ani) şi Dimitri Portwood (de 1 an).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *