Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Hernán (2019)
Status serial:In derulare

Descriere Hernán (2019)

Pe 8 noiembrie 2019 s-au împlinit 500 de ani de la întâlnirea de la Tenochtitlan (azi, Ciudad de Mexico) dintre Hernán Cortés, conchistadorul spaniol care urma să supună Imperiul Aztec (Mexicul de azi) și Montezuma (Moctezuma) al II-lea, ultimul mare lider aztec important.
Dar cine erau acești străini veniți de departe și ce doreau ei? Urmăriți fabuloasa poveste a cuceririi Mexicului de către spanioli, o adevărată lecție de istorie, în primul sezon din superba producție a gigantului media TV Azteca care în colaborare cu studiourile Dopamine și Onza Entertainment recreează lumea medievală mezo-americană a secolului XVI cu o acuratețe rar văzută în producțiile de televiziune.
Spusă, pe parcursul celor 8 episoade din perspectiva fiecăruia dintre cei implicați în campania de cucerire a Imperiului Aztec, povestea redă fidel atmosfera și evenimentele istorice ale acelor vremuri, beneficiind de decorurile uluitor refăcute, costumele, chiar dialectele locale vorbite atunci (Nahuatl, limba aztecă a vremii fiind folosită în mare parte din replicile filmului) în interpretarea fabuloasă a actorilor care dau viață unor personalități de legendă ale epocii-Hernán Cortés, Bernal Díaz del Castillo (participant direct, sursă istorică importantă pentru relatarea campaniei) , Diego Velázquez de Cuéllar, Marina La Malinche și alții.
Producția, care este cel mai ambițios proiect al unei televiziuni hispanice inițiat vreodată, promite să ofere publicului un spectacol total, atât iubitorilor de istorie cât și celor pasionați de film în general. În 2020, după spusele producătorilor, vor începe filmările pentru deja anticipatul sezon al doilea. Până atunci, vizionare plăcută!

Recenzie de Prof. Luca Octavian

3
Comentarii

1 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Eu ma uit

Subtitrare pentru ep.6 ,7 si 8 nu este….? Merci

Aboneaza-te prin e-mail!