Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Ghost Whisperer (2005)
Status serial:Incheiat

Descriere Ghost Whisperer (2005)

De mică, Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) are abilitatea de a vedea și de a intra în contact cu spiritele morților. Prin acest dar, moștenit de la bunica sa, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii sa își găsească pacea. Cu toate că tânăra își reneagă de multe ori darul, care o izolează de ceilalți oameni, mesajele intense pe care le primește din partea spiritelor o determină să facă tot posibilul pentru a le ajuta. Împreună cu soțul său, Jim, care este paramedic, și prietena sa Andrea, cu care conduce un magazin de antichități, Melinda va reuși să salveze zeci de suflete.

SEZONUL 1:

Proaspăt căsătorita, MELINDA GORDON (Jennifer Love Hewitt) este proprietara unui magazin de antichități și se află la începutul noii sale vieți alături de soțul său. Sub un exterior idilic, Melinda are capacitatea de a vedea și de a intra în contact cu spiritele morților care au probleme nerezolvate pe pământ. Fantomele care o bântuie pe Melinda au propria lor disperare unică, fiecare cu o poveste diferită care are nevoie de cercetări pentru a rezolva misterele din spatele lor. Singurul lucru pe care aceste suflete îl au în comun este Melinda: mesajele intense pe care le primește din partea spiritelor o determină să facă tot posibilul pentru a le fi alături. Neștiind sigur de ce a primit acest “dar”, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii să își găsească pacea.

SEZONUL 2:

Inspirat în mare parte din munca cunoscutului mediu, James Van Praagh, și a lui Mary Ann Winkowski, care comunică într-adevăr cu spiritele, serialul Mesaje de dincolo explorează partea spirituală a vieții și a morții de vreme ce Melinda (Jennifer Love Hewitt) se plimbă printre cei morți și printre cei vii în încercările ei câteodată înfiorătoare, uneori înduioșătoare și câteodată amuzante de a fi un intermediar între spirite și cei pe care acestea îi vizitează.

SEZONUL 3:

Frumoasa medium Melinda (Jennifer Love Hewitt) nu investighează crime, ci analizează cazuri „de fiecare zi” datorită capacității ei de a comunica cu spiritele rămase pe pământ. Ea încearcă să-i ajute pe cei din lumea cealaltă care se agață de cei vii pentru a-și rezolva problemele rămase nerezolvate și, în consecință, să urce la un plan superior al existenței. În cel de-al 3-lea sezon, o fantomă din lumea subpământeană o învinovățește pe Melinda pentru o moarte cu care aceasta n-a avut nicio legătură. Între timp, ea simte că tatăl ei – pe care nu l-a mai văzut de când avea 11 ani – se poate să fi murit și vrea să-i transmită ceva, în timp ce mama ei îi ascunde diverse lucruri. De-a lungul celor 18 episoade noi, Melinda încearcă să protejeze un tată și pe fiica acestuia de fantomele care-i controlează și are de-a face cu o fantomă care se crede Moș Crăciun… și nu are cele mai curate intenții. Ea mai crede că Jim este bântuit de fantoma unui bărbat pe care acesta a vrut să-l salveze și, în fine, tatăl Melindei reapare și ea trebuie să afle unde a fost în tot acest timp.

SEZONUL 4:

Melinda Gordon comunică cu spiritele rămase pe pământ, fantome care se agață de vii pentru că au probleme rămase nerezolvate ce le împiedică să se îndepărteze de acest nivel al existenței căreia îi spunea viață. Inspirat, în parte, de munca celebrului medium James Van Praagh și a lui Mary Ann Winkowski, care poate comunica cu spiritele, Mesaje de dincolo exploră partea spirituală a vieții și a morții căci, în încercările ei uneori terifiante, alteori emoționante, sau chiar amuzante de a acționa ca un intermediar între fantome și cei bântuiți, Melinda navighează printre morți și printre vii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *