Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org
Urmatorul Episod: 21-04-2021

Chicago Med (2015)
Status serial:In derulare

Descriere Chicago Med (2015)

An emotional thrill ride through the day-to-day chaos of the city’s most explosive hospital and the courageous team of doctors who hold it together. They will tackle unique new cases inspired by topical events, forging fiery relationships in the pulse-pounding pandemonium of the emergency room.

tags: camera de garda

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

cand apar subtitrarile la episoadele 13-20 din sezonul 5?

AVETI N DEJA 7 episoade in aer.Ati murit cu totii??? Macar spuneti-ne ca nu mai traduceti ca sa nu mai asteptam ca prostii.

Oameni buni, subtitrarile nu sunt furnizate de aceste site-uri, sunt facute de voluntari. Ce e cu atata suparare? Platesti cumva vreun abonament p-aici de tipi la oamenii astia care iti pun GRATIS la dispozitie ce serial vrei tu? Ai dat tu bani vreunui traducator sa iti traduca subtitrarile si nu a furnizat serviciile platite? Ce e cu pretentiile astea? Deci da, daca astepti subtitrarea si tipi in eter la niste oameni pe care nu ii platesti cu nimic, atunci da, astepti ca prostul. Si mai puneti si voi mana pe o carte si invatati niste engleza, ca nu e mare… Read more »

de ce mai scrue atunci că e „subtitrat”?

Ultimele 5 episoade subtitrate?

Asteptam subtitrarile in romana ! Multumim!

Cand apare episodul 22 din sezonul 4?

cand apare ep 12 din sez 4

ati postat trei sezoane si 58 episoade traduse. ce va impiedica sa postat in continuare???astept de luni intregi traducerea episoadelor din sezonul trei de la 19 incolo.SUnt sanse sa vedem finalul acestui serial ???

Moisa Nistor,in loc sa apreciezi efortul depus de echipa aici ,de faptul ca vizionezi seriale subtitrate gratis..te apuci de criticat…rusine ?

Din cite im i amintesc am raspuns la aceste acuze.o mai fac odata.Mu te-a pus nimeni sa le dai gratis.Vinde-le.eu sunt dispus sa cumpar.Iar daca le-ai dat gratis cine iti permite sa ne sfidezi ???

Învata engleza daca nu te descurci fără subtitrare

Aboneaza-te prin e-mail!