Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org
Urmatorul Episod: 08-12-2021

Chicago Med (2015)
Status serial:In derulare

Descriere Chicago Med (2015)

An emotional thrill ride through the day-to-day chaos of the city’s most explosive hospital and the courageous team of doctors who hold it together. They will tackle unique new cases inspired by topical events, forging fiery relationships in the pulse-pounding pandemonium of the emergency room.

tags: camera de garda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 Comments

 1. atena spune:

  Bai dar voi astia carcotasii , sa multumiti nu stiti ci doar sa pretindeti ? e gratis frate , oamenii astia muncesc ptr noi, ziceti multumesc si asteptati traducerea daca nu va convine engleza.

 2. catalina spune:

  cand apar subtitrarile la episoadele 13-20 din sezonul 5?

 3. moisa nistor spune:

  AVETI N DEJA 7 episoade in aer.Ati murit cu totii??? Macar spuneti-ne ca nu mai traduceti ca sa nu mai asteptam ca prostii.

  • Ally spune:

   Oameni buni, subtitrarile nu sunt furnizate de aceste site-uri, sunt facute de voluntari. Ce e cu atata suparare? Platesti cumva vreun abonament p-aici de tipi la oamenii astia care iti pun GRATIS la dispozitie ce serial vrei tu? Ai dat tu bani vreunui traducator sa iti traduca subtitrarile si nu a furnizat serviciile platite? Ce e cu pretentiile astea? Deci da, daca astepti subtitrarea si tipi in eter la niste oameni pe care nu ii platesti cu nimic, atunci da, astepti ca prostul. Si mai puneti si voi mana pe o carte si invatati niste engleza, ca nu e mare lucru sa intelegi engleza americana.

  • diama spune:

   de ce mai scrue atunci că e „subtitrat”?

 4. Anonim spune:

  Ultimele 5 episoade subtitrate?

 5. Carmen Stoica spune:

  Asteptam subtitrarile in romana ! Multumim!

 6. Maria Marin spune:

  Cand apare episodul 22 din sezonul 4?

 7. radu spune:

  cand apare ep 12 din sez 4

 8. moisa nistor spune:

  ati postat trei sezoane si 58 episoade traduse. ce va impiedica sa postat in continuare???astept de luni intregi traducerea episoadelor din sezonul trei de la 19 incolo.SUnt sanse sa vedem finalul acestui serial ???

  • Admin spune:

   Sezonul 4 in septembrie, iar subtitrarile nu le facem noi.

  • Laura A. spune:

   Moisa Nistor,in loc sa apreciezi efortul depus de echipa aici ,de faptul ca vizionezi seriale subtitrate gratis..te apuci de criticat…rusine ?

   • moisa nistor spune:

    Din cite im i amintesc am raspuns la aceste acuze.o mai fac odata.Mu te-a pus nimeni sa le dai gratis.Vinde-le.eu sunt dispus sa cumpar.Iar daca le-ai dat gratis cine iti permite sa ne sfidezi ???

  • Cineva spune:

   Învata engleza daca nu te descurci fără subtitrare