Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Twilight (2008)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Dragoste Dramă Fantastic Romantic Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Viața unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orășelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Inițial totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuință și cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlnește pe misteriosul și seducătorul Edward Cullen.

Acesta se îndrăgostește de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relația – el și familia lui sunt vampiri, care au renunțat totuși la vânatuloamenilor. Bella află secretul lui, dar nu realizează că își riscă viața continuând această relație. Totul se complică atunci când dușmanii vampiri ai familiei Cullen apar și încearcă s ă o vâneze pe Bella. Va putea oare Edward să o protejeze și să se abțină el însuși de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei? Daca Edward își pierde capul pentru o clipă, Bella își poate pierde viața.

Amurg este un roman despre vampiri pentru tineri, scris de autoarea Stephenie Meyer, fiind publicat pentru prima oară în SUA în 2005,iar în România în luna mai a anului 2008. Este prima carte din seria Amurg iar acțiunea ne este prezentată prin prisma unei fete de 17 ani, care se mută din orașul Phoenix, Arizona în micul Forks, Washington. Aceasta își pune viața în primejdie când se îndrăgostește de un vampir, Edward Cullen.

Isabella „Bella” Swan se mută din seninul Phoenix, Arizona în înnoratul Forks, Washington ca să locuiască cu tatăl ei, Charlie. Ea se decide asupra acestui fapt pentru ca mama sa, Renée, să poată călători cu soțul ei, Phil Dwyer, care joacă într-o ligă minoră de baseball. Nefiind niciodată o elevă prea populară, ea este surprinsă să constate atenția de care se bucură la noua școală și felul în care băieții intră în competiție pentru ea. Izbutește să se împrietenească chiar din prima zi cu un grup de studenți, însă atenția ei este atrasă de copiii adoptivi ai doctorului Cullen, cinci adolescenți stranii care formează micul lor grup în care aparent nimeni nu are acces, chiar daca amandoi se priveau reciproc insistent.

La ora de biologie, ea se așează lângă Edward Cullen, iar el pare de-a dreptul dezgustat de ea, încercând după oră chiar să-și schimbe cursurile pentru a o evita, lucru care o azvârle pe fată într-o confuzie totală. Confuzia ei sporește atunci când Edward nu mai apare la școală, și se transformă într-o uluire totală în momentul în care el se întoarce, cu o atitudine total schimbată față de ea. În momentul în care Edward îi salvează viața, oprind un camion care era cât pe ce să o strivească, Bella realizează că ceva este în neregulă cu colegul ei. După ce îl păcălește pe un prieten de familie, Jacob Black din tribul Quileute, făcându-l să îi relateze o legendă locală, Bella banuieste că Edward și familia sa sunt vampiri, dar nici acest lucru nu poate stopa atracția irezistibilă pe care o simte față de el. Ulterior, ea află chiar de la Edward că cei din familia Cullen au decis cu mult timp în urmă să se abțină de la sângele uman, apelând în schimb la sângele animalelor pentru a se hrăni.

Nici lui Edward nu îi este indiferentă Bella, însă el e conștient de pericolul permanent la care o expune de fiecare dată când se văd – pentru el, mireasma ei este de o sută de ori mai puternică decât a oricărui alt om, și este nevoit să facă uz de toată puterea lui de stăpânire pentru a nu-i face rău. Cu timpul însă, Edward necesită din ce în ce mai puțin efort pentru a se stăpâni și relația lor devine mai trainică.

Apariția unui alt grup de vampiri azvârle însă totul în aer. James, liderul lor, surprins de protecția pe care familia Cullen o acordă Bellei, consideră uciderea ei drept o provocare, și, prin urmare, începe să o vâneze. Bella este nevoită să fugă din Forks împreună cu Jasper și Alice, doi dintre frații adoptivi ai lui Edward, și să se ascundă într-un hotel din Phoenix. Acolo, ea primește un telefon de la James în care acesta îi spune că o ține captivă pe mama ei, și îi cere să se predea dacă dorește ca aceasta să trăiască. Bella sosește singură la studioul de dans unde se afla James, doar pentru a descoperi că mama ei nici nu fusese luată prizonieră, și că totul fusese o înșelăciune. James încearcă să o ucidă pe Bella, însă Edward, împreună cu restul familiei, o salvează. Odata ce realizează că James a mușcat-o de mână pe Bella, Edward suge veninul din trupul ei înainte ca acesta să se răspândească și să o transforme într-un vampir. Reîntorși în Forks, Bella și Edward participă la balul de absolvire al liceului, unde fata își exprimă dorința de a deveni vampir, dorință pe care iubitul ei refuză să i-o îndeplinească.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: