Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

The Purge (2013)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Horror SF Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliția și nici salvarea nu ar funcționa, și totul pentru ca în restul anului să trăiești liniștit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poți dezlănțui fiara din tine asupra celui pe care îl urăști, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke într-un thriller tulburător.

Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită. Poliția nu va putea fi chemată. Spitalele își vor suspenda activitatea. E o noapte în care cetățenii își vor regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiți. Într-o asemenea noapte copleșită de violență, o familie e nevoită să suporte consecințele deciziei de a lăsa să intre în casa lor un străin vânat ca să fie omorât.

Când un străin pătrunde pe proprietatea bine împrejmuită a lui James Sandin (Ethan Hawke) în noaptea Purificării, se declanșează o serie de evenimente care amenință să-i devasteze familia. Acum depinde numai de James, de soția lui, Mary (Lena Headey), și de copiii lui să treacă noaptea fără să se transforme în monștrii de care încercaseră până acum să se ascundă.

Regizat de James DeMonaco (scenarist la filmele Assault on Precinct 13 și The Negotiator), The Purge e produs de Jason Blum, de la compania Blumhouse (Paranormal Activity, Insidious, Sinister), precum și de Michael Bay, Brad Fuller și Andrew Form (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre), de la compania Platinum Dunes, și de Sébastien Kurt Lemercier (Assault on Precinct 13).

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

  1. XCDC18 spune:

    Nu are subtitrare , apare ca si avand titrare

Poate iti place si: