Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Sucker Punch (2011)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Aventura Fantastic Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Sucker Punch: Evadare din realitate este o incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, este liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

Intemnițată fără voia ei într-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) încă mai visează la o viață normală. Și cum singura speranță la libertate este lupta neîncetată, ea reușește să convingă încă 4 tinere aflate în aceeași situație să i se alăture. Cu personalități diferite, dar unite de un scop comun, Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung), Sweet Pea (Abbie Cornish) și Babydoll se aliază pentru a scăpa din mâinile celor care le țin captive.

Conduse de Babydoll, tinerele își creează propria lume imaginară, unde pornesc un război fantastic cu tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la șerpi uriași, ajutându-se de un arsenal pe măsură. Tot împreună, ele sunt nevoite să hotărască ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viață și a continua periculosul joc. Cu un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda viețile, însă, doar dacă reușesc să ducă la bun sfârșit provocările primite de la cei care le țin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) și High Roller (Jon Hamm).

No links available
No downloads available

Comentarii

  Subscribe  
Notify of

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!