Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Street Kings (2008)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Crimă Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Pentru apreciatul romancier James Ellroy, exterioarele însorite din Los Angeles nu vor fi niciodată suficiente pentru a face lumină în părțile cele mai întunecate ale orașului. În Orașul Îngerilor, codurile morale după care trebuie să ne călăuzim sunt dificil de urmat – mai ales de către cei care vor să ne facă rău și de către cei hotărâți să ne apere.

În STĂPÂNII STRĂZILOR, David Ayer, un fiu al orașului Los Angeles, își îndreaptă camera de filmat către străzi care nu seamănă cu cele din cărțile poștale ilustrate, el concentrându-se asupra unui oraș al contradicțiilor, ale căror consecințe sunt, de multe ori, tragice.

Keanu Reeves joacă rolul principal, acela al lui Tom Ludlow, un polițist cu experiență care își reface cu greu viața după moartea soției sale. Când dovezile sugerează că a luat parte la execuția unui coleg polițist, el este silit să înfrunte tradițiile polițienești pe care le-a respectat pe parcursul întregii sale cariere. Hotărât să nu se de bătut el reușește să facă dreptate și să nu se lase influențat de cei din jur.

Forest Whitaker, câștigător al premiului Oscar, joacă rolul lui Jack Wander, superiorul și mentorul lui Ludlow. Filmul beneficiază de o distribuție de primă clasă, din care fac parte și Hugh Laurie, Chris Evans, Jay Mohr, John Corbett, Cedric the Entertainer, Amaury Nolasco, Terry Crews, Naomie Harris, Martha Higareda, Common și The Game.

Scenariul este bazat pe o idee originală de James Ellroy și scris de James Ellroy, Kurt Wimmer și Jamie Moss. Regizorul filmului este David Ayer, care este cunoscut pentru realismul fără compromisuri al unor filme precum ZI DE INSTRUCȚIE sau VREMURI GRELE. Filmul este produs de Lucas Foster, Alexandra Milchan și Erwin Stoff. Arnon Milchan, Michele Weisler și Bob Yari sunt producătorii executivi.

Filmul a fost realizat în totalitate la Los Angeles, de o echipă care îi include pe directorul de imagine Gabriel Beristain, ASC/BSC (THE RING 2, BLADE TRINITY), pe scenograful Alec Hammond (DONNIE DARKO, PERSONA NON GRATA), pe monteurul Jeffrey Ford, A.C.E. (BREACH, MINCIUNI, FAMILIA STONE), muzica fiind realizată de Graeme Revell (GRINDHOUSE, SIN CITY).

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: