Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Mr. Deeds (2002)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Comedie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Longfellow Deeds (ADAM SANDLER) este un om drãgut si atrãgãtor care duce o viatã simplã dar fericitã în micuta localitate Mandrake Falls, New Hampshire. Popularul proprietar al Deeds’ Pizza, singura pizzerie din oras, Deeds a devenit un fel de vedetã localã datoritã distrãrii clientilor sãi prin recitarea unor versuri usor naive scrise de el pe spatele felicitãrilor pentru diverse ocazii.

Viata este dulce la restaurantul din acest orãsel pânã când Chuck Cedar (PETER GALLAGHER), un magnat inteligent, împreunã cu aghiotantul lui, Anderson (ERICK AVARI), aduce vestea cã Deeds este pe cale de a se ocupa de un nou fel de aluat. O rudã îndepãrtatã, Preston Blake (HARVE PRESNELL), i-a lãsat o mostenire formatã din 40 de miliarde de dolari, un lant de organizatii media, o echipã de fotbal american, o echipã de baschet si un elicopter particular pregãtit sã îl ducã la noua sa corporatie.

Este o poveste a trecerii de la sãrãcie la bogãtie care le stârneste interesul reporterilor de la ziarele de scandal si Deeds devine în scurt timp punctul de atractie al celor din mass-media. În fruntea lor se aflã frumoasa Babe Bennett (WINONA RYDER) de la emisiunea TV “Inside Access”, un producãtor care viseazã sã obtinã o slujbã la emisiunea “60 Minutes”. Mac McGrath (JARED HARRIS), seful ei lipsit de scrupule care prezintã emisiunea “Inside Access”, vrea sã afle lucruri urâte despre Deeds, iar Babe împreunã cu colegul ei Marty (ALLEN COVERT) trebuie sã punã la cale un plan pentru a obtine acest story.

Condus cu un alai din Mandrake Falls, organizat de angajatii sãi loiali Jan (CONCHATA FERRELL) si Murph (PETER DANTE), Deeds se mutã la Manhattan. În noua sa resedintã din Park Avenue, el se amuzã atunci când aude ecoul vocii sale în sãlile somptuoase si se minuneazã de felul în care majordomul sãu personal, Emilio (JOHN TURTURRO), apare din senin pentru a-i îndeplini orice dorintã. În prima zi la noua slujbã de la Blake Enterprises, Deeds organizeazã totul în stilul sãu inimitabil. El concediazã vedeta echipei de fotbal (pentru a-l învãta bunele maniere) si transformã locul de muncã într-o “zonã a îmbrãtisãrilor”. Lumea miliardarului ar putea pãrea diferitã atunci când este vãzutã din afarã, însã Deeds a rãmas acelasi bãiat dintr-un oras provincial.

Ceea ce Deeds nu stie este faptul cã Cedar este gata sã punã stãpânire pe imperiul Blake cu orice pret. În cele din urmã Deeds descoperã care este sensul vietii si trebuie sã dovedeascã faptul cã banii pot schimba orice situatie… dar nu pe oricine.

***

COLUMBIA PICTURES si NEW LINE CINEMA prezintã comedia Mr. Deeds (Dl. Deeds, mostenitor fãrã voie), o productie HAPPY MADISON în asociere cu OUT OF THE BLUE ENTERTAINMENT, cu: ADAM SANDLER, WINONA RYDER, PETER GALLAGHER, JARED HARRIS, ALLEN COVERT, ERICK AVARI si JOHN TURTURRO. Din distributie mai fac parte urmãtorii actori: PETER DANTE, CONCHATA FERRELL, HARVE PRESNELL si JB SMOOVE. STEVEN BRILL regizeazã acest film dupã un scenariu de TIM HERLIHY. ADAM SANDLER si JOSEPH M. CARACCIOLO sunt producãtori executivi. SID GANIS si JACK GIARRAPUTO sunt producãtori, iar ALEX SISKIN este co-producãtor. PETER LYONS COLLISTER, ASC este director de imagine. PERRY ANDELIN BLAKE este scenograf, JEFF GOURSON este monteur si ELLEN LUTTER este pictoritã de costume. Muzica este compusã de cãtre TEDDY CASTELLUCCI, coordonator de muzicã fiind MICHAEL DILBECK.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: