Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Legally Blonde (2001)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Comedie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Elle Woods este blondã naturalã (o precizare foarte importantã !). Este, de asemenea, deosebit de popularã, o studentã eminentã, candidatã la Miss Hawaiian Tropic, a fost desemnatã Miss Iunie în campus, iar culoarea ei preferatã este rozul. Elle duce o viatã interesantã (a apãrut într-unul din videoclip-urile lui Ricky Martin), dar nu este nici pe departe o rãsfãtatã de bani gata – are o inimã de aur si îi este total devotatã prietenului ei, Warner.

Când Warner o invitã la o cinã într-o searã, Elle sperã cã o va cere, în fine, în cãsãtorie si îi va pune diamantul mult visat pe degetul ei proaspãt manicurat. În schimb, Warner îi reproseazã cã este “prea blondã” si “insuficient de serioasã” pentru viitoarea lui carierã de politician si o pãrãseste.

Elle este distrusã, dar nu si dispusã sã se dea bãtutã, astfel cã hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca si el.

Elle este admisã la Harvard, dar curând constatã cã e foarte greu sã fii vedetã pe Coasta de Est – sarmul ei personal si poseta roz marca Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma în lumea rigidã a studentilor la Drept de la Harvard. Dar Elle se ambitioneazã si, spre surpriza tuturor, ajunge printre primii studenti din an.

Când unul dintre profesori cautã studenti care sã-l ajute la firma sa de avocaturã, Elle este selectionatã si ajunge sã îl asiste într-un senzational proces de crimã. Câstigând respectul tuturor, Elle sfârseste prin a deveni ea însãsi avocatul apãrãrii în respectivul proces.

Twentieth Century Fox prezintă comedia Legally Blonde / Blonda de la Drept, o producție Metro-Goldwyn-Mayer, în regia lui Robert Luketic. Scenariul este realizat de Karen McCullah Lutz și Kirsten Smith, după romanul omonim al Amandei Brown.
Imaginea filmului este semnată de Anthony B. Richmond, iar montajul de Anita Brandt Burgoyne și Garth Craven. Scenografia este realizată de Melissa Stewart, iar costumele de Sophie de Rakoff Carbonell. Coloana sonoră este compusă de Rolfe Kent.

Din distribuție fac parte Reese Whiterspoon (Elle Woods), Matthew Davis (Warner Huntington), Selma Blair (Vivian Kensington), Luke Wilson (Emmett Richmond), Victor Garber (prof. Callahan) și Jeniffer Coolidge (Paulette).

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: