Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Hellboy 2: The Golden Army (2008)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Acţiune Aventura Fantastic

Calitate Film: HD

Raporteaza

În 2004, regizorul și scenaristul vizionar GUILLERMO DEL TORO l-a adus pe HELLBOY, eroul din benzile desenate creat de MIKE MIGNOLA pe marele ecran. Detectivul ocult supermusculos, dotat cu coarne, coadă și atitudine dură a devenit eroul preferat al tuturor, inclusiv al lui del Toro. Din simpatie pentru personaj, del Toro l-a adus în fața publicului de pe mapamond, iar Hellboy a devenit un simbol de istețime practică, dar și un succes comercial.

După capodopera Pan’s Labyrinth, distinsă cu trei premii Oscar în 2006, iată că apare Hellboy II: The Golden Army, ce aduce mai mulți mușchi, arme și mai sofisticate, plus o grămadă de monștri, dar și ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru roșu, mare iubitor de pisici. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bătaie și va tăbăci pieile mai multor ticăloși.

Helboy se luptă de partea binelui ori de câte ori Biroul de Cercetări Paranormale și Apărare (B.P.R.D.) – o organizație strict secretă creată în 1943 de Roosevelt, ce folosește tehnologii secrete, puteri misterioase și o rețea operativă împrăștiată pe tot globul pentru a apăra lumea de răul supranatural – îi cere să îndeplinească o misiune. Cu plăcere ar sta deoparte cu un trabuc și un pack de bere, lângă iubita lui pirokinetica, Liz Sherman (SELMA BLAIR, Legally Blonde, În Good Company) și o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei.

După ce armistițiul străvechi între omenire și fii originari ai Pământului este încălcat, iadul este pe cale să se dezlănțuie. Din lumea subterană, anarhicul prinț Nuada (LUKE GOSS, Blade II, Unearthed) așteaptă de secole să subjuge omenirea. Planul lui este să trezească o armată amorțită de mașini ucigașe, care să îi readucă ceea ce el pretinde că aparținuse poporului său, toate creaturi magice care vor să fie eliberate. Numai Hellboy poate opri despotul întunecat și salva omenirea de la pieire.

Se întorc, alături de supereroul cu ochi de ambră și iubita lui incendiară, amicul lor amfibie Abe Sapien (DOUG JONES, Pan’s Labyrinth, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer) și agentul Tom Manning (JEFFREY TAMBOR, Superhero Movie, Arrested Developement.). Celebrul actor John Hurt (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, V for Vendetta) se întoarce pentru acest din urmă capitol al aventurilor lui Hellboy, în rolul tatălui-surogat al lui Hellboy (și al salvatorului din mâinile naziștilor), profesorul Trevor Broom. Nou pentru spectatori și în echipa fost-clandestină a B.P.R.D. este Johann Krauss, o ființă protoplasmică, rol interpretat în parte de JOHN ALEXANDER (Mighty Joe Young, Gorillas in the Mist: The Story of Dan Fossey) și de debutantul JAMES DODD. Vocea lui Krauss aparține lui SETH MacFARLANE, creatorul succesului FOX, „Family Guy”, și omul a cărui voce se aude în spatele multor personaje din show-ul respectiv.

Setea nemărginită de răzbunare și cruzimea lui Nuada este compensată de bunătatea și grația prințesei Nuala (ANNA WALTON, The Mutant Chronicles, A Girl and A Gun), ROY DOTRICE /Alien Hunter, Amadeus) interpretează rolul tatălui cu inima îndurerată, regele Balor, iar BRIAN STEELE (Hellboy) portretizează aghiotantul prințului, Mr. Wink (Steele joacă mai multe roluri, inclusiv cel al șambelanului Înaltei Curți și al Îngerului Morții).

În această luptă decisivă pentru soarta omenirii, cei din B.P.R.D. trebuie să călătorească între suprafața Pământului populată de oameni și străfundurile lui unde se află creaturi magice. Numai Hellboy, care aparține ambelor lumi dar nu este acceptat de niciuna dintre ele, trebuie să aleagă între viața pe care o cunoaște și un destin necunoscut care-l reclamă.

Echipa din spatele camerei este formată din artiști talentați, printre care colaboratori vechi ai regizorului Guillermo del Toro, cum este regizorul de imagine distins cu Oscar GUILLERMO NAVARRO (Pan’s Labyrinth, Night at the Museum) scenograful STEPHEN SCOTT (Hellboy, Doom), șeful echipei de efecte speciale și machiaj MIKE ELIZALDE (Hellboy, X-Men). Se alătură echipei de realizatori designerul de costume SAMMY SHELDON (V for Vendetta, Black Hawk Down) și compozitorul de trei ori nominalizat la premiul Oscar DANNY ELFMAN (Spider-Man 2, Wanted)

Cu un scenariu scris de del Toro, povestea de la baza filmului HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY a fost scrisă de del Toro & Mike Mignola, după revistele de benzi desenate Dark Horse, create de producătorul executiv Mignola. Revin în calitate de producători LAWRENCE GORDON (Hellboy, Lara Croft: Tomb Raider, Die Hard), Lloyd Levin (Hellboy, United 93) și președintele și fondatorul Dark Horse Comics MIKE RICHARDSON (Hellboy, 30 Days of Night). CHRIS SYMES (Resident Evil, AVP:Alien vs. Predator) este producător executiv.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: