Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Halloween at Aunt Ethel’s (2019)

FĂRĂ SUBTITRARE

Genul Filmului: Comedie Horror

Calitate Film: WEB-DL

Raporteaza

Halloween este în două zile, așa că pentru tinerețea Mandy (Stephanie Town) este momentul să-i spui celei mai bune prietene, orașului Melissa (Madeleine Murphy), legenda urbană despre casa lui Aunt Ethel (Gail Yost), o casă în fiecare an nenumărate trick-sau-treaters dispar și singurul motiv pentru care mătușa Ethel nu a fost niciodată adusă în fața justiției este că nu s-au găsit niciodată cadavre – ceea ce este puțin surprinzător, după cum spune ea, îi transformă victimele în murături de ciocolată pentru alte trucuri, sau-trecători și arde doar rămășițele necomestibile ale corpurilor.

Bineînțeles, Melissa din Halloween at Aunt Ethel’s (2019), o fată bună dacă a existat vreodată, nu crede povestiri ale unor asemenea neveste, mai ales din partea lui Mandy, care de obicei nu se gândește decât la distracție, petreceri și, bineînțeles, la sex.

Dar apoi ea și prietenul ei Mark (Sean Michael Gloria) vor să vadă casa lui Aunt Ethel în noaptea de Halloween, întrucât și-au pierdut familia legată de plecarea în casă și o invită pe Melissa să meargă călduros, care este de acord mai mult din curiozitate decât orice altceva. Dar Mandy și Mark au adus arme pentru a se răzbuna în final pe femeia rea ​​- dar asta nu înseamnă că mătușa Ethel nu este pregătită pentru un astfel de lucru și, evident, cel care ucide copiii nu se tem de uciderea adulților de asemenea.

Halloween at Aunt Ethel’s (2019) nu este în niciun caz un film care reinventează genul de groază – dimpotrivă, el rămâne destul de ferm în formula de gen. Dar asta nu înseamnă că filmul nu este foarte distractiv, totuși, este rapid, uneori ciudat, are toată violența în toate momentele potrivite și câteva răsturnări care ar putea surprinde una.

No links available
No downloads available

Comentarii

  Subscribe  
Notify of

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!