Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Friday the 13th (2009)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Horror

Calitate Film: HD

Raporteaza

Bine ati revenit la Crystal Lake, pentru a retrai o experienta infioratoare prin intermediul unui remake al filmului horror clasic „Vineri 13” online subtitrat!

Plecat sa-si caute sora disparuta, Clay Miller (Jared Padalecki) se indreapta spre codrii intunecati ai legendarului Crystal Lake, unde da peste ramasitele putrezite ale unei baraci ascunse printre copaci acoperiti de muschi. Iar asta nu e tot ce descopera Clay, il mai asteapta o supriza in tufisuri.

Clay nu asculta sfaturilor vecinilor, nici ale politiei si se incumeta sa infrunte padurea cu renumele unui loc blestemat; baiatul pleaca in cautarea surorii lui, Whitney (Amanda Righetti), cu ajutorul unei fete, Jenna (Danielle Panabaker), pe care o cunoscuse intr-un grup de elevi amatori de un weekend palpitant. Se pare ca toti vor cunoaste niste senzatii ce depasesc asteptarile unor pusti in cautare de aventura.

Fara sa banuiasca, tinerii intra pe domeniul uneia dintre cele mai terifiante spectre ce au bantuit istoria filmului american – ucigasul infam care isi face veacul prin Crystal Lake, asasinul inarmat cu o maceta ascutita ca un brici… Jason Voorhees.

„Vineri 13” este un film in regia lui Marcus Nispel, cu Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Aaron Yoo, Amanda Righetti, Travis Wan Winkle si Derek Mears in rolul lui Jason.

Filmul este produs de Michael Bay, Andrew Form si Brad Fuller, cei care au produs si „The Texas Chainsaw Massacre” si „The Amitville Horror”, dar si de regizorul /producatorul Sean Cunningham, care a realizat filmul original „Vineri 13”.

Nispel a regizat filmul dupa un scenariu de Damian Shannon si Mark Swift, dupa o poveste de Damian Shannon & Mark Swift si Mark Wheaton. Walter Hamada, Guy Stodel si Brian Witten sunt producatorii executivi, iar Alma Kuttriff este co-producator.

In spatele scenelor se afla o echipa de creatie condusa de regizorul de imagine Daniel C. Pearl, scenograful Jeremy Conway si editorul Ken Blackwell. Muzica este semnata de Steve Jablonsky.
New Line Cinema si Paramount Pictures preuinta, in asociere cu Michael Bay, o productie Platinum Dunes „Friday the 13th”

Filmul contine scene de violenta puternica, are limbaj d

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: