Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Doctor Sleep (2019)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Dramă Fantastic Horror

Calitate Film: SD-HC

Raporteaza

„Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”.

Iremediabil traumatizat de experiența trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viață să-și găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală ca el. Disperată și speriată, micuța apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat și adepții ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.

Dan și Abra formează o alianță neobișnuită și pornesc într-o luptă pe viață și pe moarte împotriva lui Rose. Dacă Abra își acceptă puterile și învață să le folosească, Dan este nevoit să își reactiveze uriașele forțe și odată cu ele să înfrunte fantomele trecutului.

0 0 vote
Article Rating
No links available
No downloads available
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Violet
18 decembrie 2019 23:37

Asteptam acest film cu sufletul la gura ca sa zic asa…. Cred ca este una dintre cele mai slabe ecranizari ….Aduce din „vechiul Shinning” prea multe secvente in loc sa-si creeze „Shinning-ul” propriu. Reia subiectul de acolo, hotelul nu a ars si tatal moare inghetat. In alta ordine de idei, pelicula pare mai degraba un triler… Rose nu este ceea ce ar trebui sa fie…pare o femeie frumoasa si ciudata…Clanul Legitim, la fel, o adunatura ramolita deloc monstrii descrisi in carte… Abra pare o copila fara de frica iar la final fuge ca o lasa din fata Rosei abandonandu-l pe… Read more »

Poate iti place si:

Aboneaza-te prin e-mail!