Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Dark Country (2009)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Crimă Mister Thriller

Calitate Film: HD

Raporteaza

Dick și Gina se întâlnesc în Las Vegas, se îndrăgostesc unul de celălalt, se căsătoresc și decid să își petreacă luna de miere călătorind cu mașina prin deșert de-a lungul și de-a latul Statelor Unite ale Americii.

Înaintând cu farurile stinse și neatenți la drum din cauza gesturilor tandre pe care și le împart cu generozitate, cei doi soți accidentează un bărbat misterios, cu chipul mutilat și plin de sânge. Hotărându-se să salveze viața necunoscutului, Dick și Gina îi pun trupul pe bancheta din spate a mașinii lor și își continuă călătoria.

În scurtă vreme decizia de a-l urca pe bărbat în automobilul lor se dovedește a fi fost una greșită și regretabilă întrucât acesta se întoarce împotriva lor și îi forțează să facă lucruri greu de imaginat pentru o minte de om sănătos.

Într-un haos total și plin de evenimente paranormale, tinerii Gina și Dick trebuie să recurgă la măsuri drastice pentru a supraviețui și pentru a-și ascunde faptele de poliția locală, nereușind însă să scape de un destin implacabil.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: