Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Cold Mountain (2003)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Dragoste Dramă Război Romantic

Calitate Film: HD

Raporteaza

America anilor 1860. Într-o țară cutremurată de război se petrece o aventură extraordinară în care sunt implicați trei oameni; trei oameni a căror supraviețuire fizică și psihică depinde de legătura dintre ei.

Filmul urmărește destinele celor trei și felul în care se întrepătrund. Mai întâi este soldatul din Confederație, Inman (Jude Law) care, rănit pe câmpul de luptă, se întoarce la femeia iubită. În drumul către Ada (Nicole Kidman), Inman întâlnește rebeli și sclavi, ticăloși de toate felurile, profitori, toate gunoaiele pe care răutățile unui război crâncen le pot scoate la suprafață. La rândul ei, Ada, nu mai e femeia delicată și protejată care a fost. Acum singură, trebuie să înfrunte grozăviile unor vremuri zbuciumate, trebuie să apere singură ferma tatălui ei, și de ruină, și de atacuri. În ajutorul fetei vine Ruby (Renee Zellweger) care devine parte intimă o poveștii, o femeie care o învață pe Ada legile supraviețuirii într-o lume pe care fata nu o cunoștea și de care află cu uimire.

Inman, Ada și Ruby sunt protagoniștii unei povești despre dorul de casă, despre un stil și o concepție de viață care s-au dus pentru totdeauna în negurile vremii, despre dragoste și zbucium în inima poporului american.

A fost filmat în România, la Râșnov.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: