Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Cloudy With a Chance of Meatballs (2009)

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Genul Filmului: Animaţie Comedie Familie

Calitate Film: HD

Raporteaza

Te-ai săturat să-ți spună alții ce trebuie și ce nu trebuie să mănânci? Ești dezamăgit că trebuie să mănânci aceleași alimente, zi după zi? Abia aștepți ziua când vei putea comanda ce vrei și când vrei? Ei bine, așteptarea ta s-a terminat. În 2009, pregătește-te să fii servit cu Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirată după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

Inventatorul în devenire, Flint Lockwood, este un geniu cam asocial care scornește cele mai ciudate invenții văzute vreodată. Și cu toate că invențiile lui, de la pantofii cu auto-spray și până la translatorul-maimuță, au fost niște eșecuri răsunătoare care au creat o mulțime de probleme în micul orășel al inventatorului, Flint nu se dă bătut. El vrea să descopere ceva care să-i facă pe oameni fericiți. Când ultima mașinărie inventată de Flint pentru a transforma apa în mâncare distruge din greșeală întreaga piață centrală a orașului, sărind în aer până la nori, el crede că șansa lui de a deveni inventator s-a pierdut definitiv. Dar deodată se întâmplă un lucru neașteptat – din norii unde zburase mașinăria încep să cadă cheeseburgeri. Deci, mașina lui funcționează! Ploaia de mâncare devine un succes instantaneu, iar Flint se împrietenește pe dată cu Sam Sparks, o prezentatoare a rubricii meteo care venise în oraș pentru a comenta ceea ce numea ea “cel mai important fenomen meteorologic din istorie.” Dar atunci când oamenii lacomi încep să ceară tot mai multă mâncare, mașinăria începe să se comporte haotic, împroșcând lumea cu tornade de spaghete și chiftele uriașe. Când orașul e pe cale să fie îngropat sub munți de bezele și cascade de pepeni verzi, Flint și Sam trebuie să-și folosească experiența și priceperea pentru a opri mașina și pentru a restaura normalitatea în oraș.

Columbia Pictures prezintă un film de animație al Sony Pictures Animation, Stă să plouă cu chiftele. Pe coloana sonoră a filmului apar vocile actorilor Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Bruce Campbell, Mr. T, Bobb’e J. Thompson, Benjamin Bratt, Neil Patrick Harris, Al Roker, Lauren Graham, și Will Forte. Filmul este adaptat pentru ecran și regizat de Phil Lord & Christopher Miller. Producția e asigurată de Pam Marsden. Filmul este inspirat după cartea scrisă de Judi Barrett și ilustrată de Ron Barrett. Producătorul executiv este Yair Landau. Muzica e compusă de Mark Mothersbaugh. Imaginile și animația sunt realizate de Sony Pictures Imageworks, Inc.

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate iti place si: