Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Upgrade site

29 iunie 2018


Am ascultat de problemele voastre in legatura cu viteza de incarcare a site-ului si am decis sa investim ceva mai mult in hostul acestui site. Din acest moment ar trebui tuturor sa se incarce paginile foarte rapid. A fost un efort financiar substantial din partea noastra, dar este pentru voi.

De asemenea, am modificat cum sunt aratate reclamele pe acest site, astfel incat toti cei care aveti cont pe site nu veti mai primi reclame de tip „pop-up”. Stim cat de enervante sunt acestea asa ca nu veti mai fi deranjati de acest tip de reclame, atat timp cat aveti un cont si sunteti logat.

Cu aceasta ocazie am dori sa va aducem aminte cateva functionalitati simple de pe site de care poate nu stiati sau nu stiati ce inseamna.

Butoanele „Urmator” sau „Antetior” va ajuta sa treceti de la un episod la altul. Este simplu si intuitiv. Langa acele butoane aveti butonul rapid de a ajunge la toate episoadele respectivului serial, in cazul in care aveti nevoie. De asemenea pentru cei care au cont, pot bifa daca au vazut acel episod sau nu. Aceste setari sunt salvate la noi, indiferent de pe ce dispozitiv urmariti episodul, astfel incat sa nu pierdeti nimic daca dati reinstal sau schimbati dispozitivul, datele dvs sunt salvate aici. Atunci cand urmariti un serial anume nu uitati sa va abonati acelui serial, astfel puteti urmari direct din pagina dvs care sunt ultimele episoade adaugate ale acelui serial.

De asemenea nu uitati de paginile care de vor da ultimele episoade adaugate/subtitrate:
ULTIMELE ADAUGATE
ULTIMELE SUBTITRATE

Am pastrat aceasta imagine la urma pentru ca e cea mai simpla de urmat, aveti lista de episoade, pentru cei cu cont, veti avea acea iconita care va spune daca ati vazut episodul sau nu. De retinut ca trebuie sa bifati voi ce ati vazut si ce nu, caci site-ul nu va o face in loc dvs.

Daca aveti intrebari/sugestii nu ezitati sa lasati un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *