Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email.
Va rugam introduceti numele de utilizator sau adresa de email. Veti primi un link pe email pentru o parola noua.
Anuleaza
TVHub.org

Incredibles 2, încasări peste așteptări. Are cel mai bun debut al unui film de animație

20 iunie 2018

Încasările obținute pe teritoriul nord-american au fost cu 30-40 milioane de dolari mai mari față de estimări

Animația momentului, Incredibles 2, a depășit așteptările realizatorilor și ale analiștilor la box office, scrie Deadline.com. Încasările obținute pe teritoriul nord-american au fost de 180 milioane de dolari, cu 30-40 milioane de dolari mai mult față de estimări.

Sequel-ul Disney/Pixar, lansat la 14 ani după filmul original, a întrecut astfel debutul record al lui Finding Dory (ce a marcat 135 milioane dolari în 2016) şi a devenit pelicula cu cele mai mari încasări în week-end-ul lansării din istorie.

În topul lansărilor americane, Incredibles 2 s-a clasat pe locul 8, însă a mai depăşit un record la categoria celui mai bun debut al unui film destinat audienţei generale – l-a întrecut aici pe Beauty and the Best, un alt hit Disney, apărut pe marile ecrane în 2017 (cu 174,6 milioane dolari la debut).

Cum s-a lansat deocamdată numai pe 26% din pieţele internaţionale – totalul internaţional a ajuns acum la 231,5 milioane de dolari încasări – sequel-ul are şanse destul de mari de a întrece suma obţinută de primul Incredibles, de 633 milioane de dolari.

„Filmul arată puterea de atracţie a genului cu supereroi, indiferent că vorbim despre filmul live action, sau de cel de animaţie”, a notat analistul de box office Paul Dergarbedian.

Filmul poate fi urmarit online subtitrat aici: Incredibles 2 (2018)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *